Associació Catalana d'Excursionisme Caní | info@acec4turons.org


Benvinguts a la secció PROTECTORES de l'ACEC

Responsable: Neus Tasque

Fa ja dos anys ens vàrem comprometre a fer sortides cada mes per les protectores, fem una sortida amb moltes activitats, i el que recaptem ho donem a la protectora que toca aquell mes.

Hem fet:  Amics dels animals de Seva, Galgos 112, L’Anxova Peluda, Sos Galgos, Pitbulls 4live, Fundació Ade, i moltes més.

Però el nostre compromís va més lluny, i juntament amb la secció de Teràpies, es va crear un programa, (una escola, una protectora), vàrem fer l’experiència pilot amb un nen de Dog Camp School i la Protectora de Sabadell, el gosset un podenc rescatat d’Andalusia anomenat Leo.

El problema del Leo era la por als humans, amb l’ajuda dels nostres instructors canins i seguin les pautes va dotar a l’Àngel  d’eines per recuperar al Leo, (encara ens queda una mica de feina, però va anar força bé).

Ara la intenció es lligar una escola amb una protectora i tota una classe, per arribar a un mínim de 20 gossos, si tot surt bé, es crearà la nostre metodologia de treball per poder oferir aquest estudi i resultats a totes les protectores, amb la finalitat que la recuperació i adopció sigui una realitat en curt termini.

Per nosaltres, un curt termini de recuperació d’un gos hauria d’estar en un any vista, (però depèn de cada individuo i la patologia que es tracta).

Però tenim clar que si un nen pot recuperar un gos, apart de tots els beneficis mutus, com l’empatia, es molt fàcil que aquests gossos puguin tenir una segona oportunitat, que estem convençuts que algunes vegades seran per els propis nens que hagin tractat el cas.

Aquest projecta el porten la Maria López i el Pere López.

 

"Quien alimenta a un animal hambriento, alimenta su propia alma."

Sir Charles S. Chaplin