Associació Catalana d'Excursionisme Caní | info@acec4turons.org

Decubrint el Moianes III

Rutes per el Moianes


Per aquests dies de desconfinament ACEC ha preparat unes sortides de nivell mig - fàcil per descobrir el Moianes.

La idea és retrobar-nos i que els nostres gossos surtin per la muntanya per gaudir plenament de la natura. Aquest indret desconegut per a molts, té grans opcions i llocs molt atractius que anirem fent cada dissabte.

L’hora de trobada serà a les 9:30 per donar temps als que vinguin de fora i no matinar gaire. A les rutes ja està previst trobar llocs amb aigua, però si no us agrada que els gossos beguin del riu o basses millor portar-ne.

Les rutes tindran entre 8 i 10 quilometres, i no gaire desnivell. Hem buscat llocs amb força ombra pensant que aviat tindrem altes temperatures.

Pels que vulguin, poden portar dinar i buscarem sempre un lloc per fer un mos després de la ruta.

Els punts de trobada es donaran només als inscrits.

Les activitats només són per a socis i seran totalment gratuïtes.

Dia 30 maig: Ruta de les poues de gras i Moli de Brotons. Sortirem d’una primera Poua coneguda com la Fàbrega, aquesta ruta en el seus primers 6 quilometres és pràcticament pel riu, amb força aigua, fins el moli. En aquest indret ja agafarem camins amb diverses ombres, entre pins i roures.

Dia 06 juny: Ruta de les Umbertes, serà pel Serrat de Llebre, una ruta que comença per pista forestal, i anirem direcció coves del Toll. En aquest indret ben aviat entrarem per una riera estreta, amb forces gorgs on els gossos es podran banyar, fins arribar als cotxes.

https://www.wikiloc.com/hiking-trails/descubrint-el-moianes-i-49711493

 

Opciones