Associació Catalana d'Excursionisme Caní | info@acec4turons.org

Descubrint el Moianes II

Rutes per el Moianes


Per aquests dies de desconfinament ACEC ha preparat unes sortides de nivell mig - fàcil per descobrir el Moianes.

La idea és retrobar-nos i que els nostres gossos surtin per la muntanya per gaudir plenament de la natura. Aquest indret desconegut per a molts, té grans opcions i llocs molt atractius que anirem fent cada dissabte.

L’hora de trobada serà a les 9:30 per donar temps als que vinguin de fora i no matinar gaire. A les rutes ja està previst trobar llocs amb aigua, però si no us agrada que els gossos beguin del riu o basses millor portar-ne.

Les rutes tindran entre 8 i 10 quilometres, i no gaire desnivell. Hem buscat llocs amb força ombra pensant que aviat tindrem altes temperatures.

Pels que vulguin, poden portar dinar i buscarem sempre un lloc per fer un mos després de la ruta.

Els punts de trobada es donaran només als inscrits.

Les activitats només són per a socis i seran totalment gratuïtes.

Dia 23 maig: Ruta de les Umbertes, serà pel Serrat de Llebre, una ruta que comença per pista forestal, i anirem direcció coves del Toll. En aquest indret ben aviat entrarem per una riera estreta, amb forces gorgs on els gossos es podran banyar, fins arribar als cotxes.

Aquesta serà la ruta més llarga de les 4 que proposem.

Dia 30 maig: Ruta de les poues de gras i Moli de Brotons. Sortirem d’una primera Poua coneguda com la Fàbrega, aquesta ruta en el seus primers 3 quilometres és pràcticament pel riu, amb força aigua, fins el moli. En aquest indret ja agafarem camins amb diverses ombres, entre pins i roures, per tornar agafar la riera.

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/descobrint-moianes-ii-fabrega-moli-de-brotons-49465925

Dia 06 juny: Ruta de la Moretona, una zona molt desconeguda en el Moianes, amb molt de corriol, potser l’única que no te tanta aigua, però amb molta ombra. Tenim un bon tram amb aigua, i alguna font.

 

Opciones