Associació Catalana d'Excursionisme Caní | info@acec4turons.org

CIMS: Primera sortida 2017-2018 · Pic de Perafita

28 i 29 d'octubre 2017


PIC DE PERAFITA 


Primera sortida del nou curs 2017-2018 amb la secció de Cims de l'Associació Catalana d'Excursionisme Caní.

Després de les vacances i una vegada recuperada la rutina…

La secció de cims ha preparat la seva primera sortida per al nou calendari 2017-2018.Hem escollit una sortida senzilla i adequada a tots els públics, on pretenem que tothom que vulgui iniciar-se el pugui fer d'una manera senzilla, sense por a desnivells molt elevats i altes dificultats tècniques.

L'aventura comença el dissabte 28 a l'àrea recreativa dels Pollineres (Cerdanya). 
Per al dissabte tenim preparada una carrera d'orientació on posarem a prova els vostres sentits més aventurers… amb sorpreses per als més ràpids!!
Una vegada acabada la carrera d'orientació, recuperarem les energies amb un bon i típic sopar català, botifarres amb mongetes, escalivada i uns bons porrons de vi amb gasosa.

El diumenge 29 a les 9:00h posarem rumb a Perafita, una ruta circular de fàcil dificultat d'uns 11km amb un desnivell positiu de 634 m i una durada de 6h aprox.

Per pernoctar comptem amb el refugi lliure que disposa d'unes 6 places, per les campers l'àrea d'aparcament i en cas d'haver de muntar alguna tenda ja sabeu que serà a última hora de nit i recollint-la a primera hora del matí.

El cost de l'activitat per a socis és de 5€ i de 12€ per a no socis. Imprescindible fer l'ingrés en el compte bancari de l'associació (no efectiu).
La reserva de la plaça és definitiva una cop rebuda la fitxa d'inscripció i el comprovant del pagament.


PIC DE PERAFITA 

Primera salida del nuevo curso 2017-2018 con la sección de Cimas de la Asociación Catalana de Excursionismo Canino.

Después de las vacaciones y una vez recuperada la rutina …

La sección de cimas ha preparado su primera salida para el nuevo calendario 2017-2018. Hemos escogido una salida sencilla y adecuada a todos los públicos, donde pretendemos que todo el mundo que quiera iniciarse lo pueda hacer de una manera sencilla, sin miedo a desniveles muy elevados y altas dificultades técnicas.

La aventura empieza el sábado 28 en el área recreativa de les Pollineres (Cerdanya).
Para el sábado tenemos preparada una carrera de orientación donde pondremos a prueba vuestros sentidos más aventureros… con sorpresas para los más rápidos!!
Una vez terminada la carrera de orientación, recuperaremos las energías con una buena y típica cena catalana, butifarras con monchetas, escalibada y unos buenos porrones de vino con gaseosa.

El domingo 29 a las 9:00h pondremos rumbo a Perafita, una ruta circular de fácil dificultad de unos 11km con un desnivel positivo de 634 m y una duración de 6h aprox.

Para pernoctar contamos con el refugio libre que dispone de unas 6 plazas, para las campers el área de aparcamiento y en caso de tener que montar alguna tienda ya sabéis que será a última hora de noche y recogiéndola a primera hora de la mañana.

El coste de la actividad para socios es de 5€ y de 12€ para no socios. Imprescindible hacer el ingreso en la cuenta bancaria de la asociación (no efectivo).
La reserva d ela plaza se efectuara una vez recibida la ficha de inscripción y el comprobante de pago.

Opciones