Associació Catalana d'Excursionisme Caní | info@acec4turons.org

Excursión Moli Nou (Moianes)


Ruta del Moli nou (català)

Desprès d’unes merescudes vacances, hem organitzat una sortida pensant mes en el retrobament i la socialització que en els grans recorreguts. La trobada tindrà lloc a la zona del Moianes.

Quedarem a les 10:30 en el Moli Nou (Moià). Durant el recorregut anirem trobant aigua. Aquesta sortida no serà de gran exigència i anirem trobant ombra durant tot el camí. Seran 4km de recorregut senzill i amb un desnivell que no superarà els 100m de pujada.

Podeu veure i descarregar el recorregut en el següent enllaç:

https://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=19149626

Al finalitzar, l’Associació us convida a un vermut a la zona del Moli i aquells que vulguin farem un concurs de truites, premiant la truita mes original i la mes saborosa.

L’activitat esta dirigida nomes als socis. Si encara no ho ets, ara es una bona oportunitat ja que fins al Desembre la quota es reduïda de 15€.

Encara que no es preveu que la sortida es massifiqui, tancarem inscripcions quan arribem als 30 primers inscrits, així que no t’ho pensis dues vegades i apuntat, t’hi esperem!

 

 

Ruta del Moli nou (castellano)

Después de estas merecidas vacaciones, hemos organizado una salida pensando más en el reencuentro y a la socialización que en los grandes recorridos. La quedada tendrá lugar en la zona del Moianes.

Quedaremos a las 10:30 en el Moli Nou (Moia). Durante el recorrido iremos encontrando agua. Esta salida no es de gran exigencia y nos encontraremos con mucha sombra a lo largo del recorrido. Serán 4km, recorrido sencillo y con un desnivel que no supera los 100m en subida.

Podéis ver el recorrido y descargarlo en el siguiente enlace:

https://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=19149626

Al finalizar, la Asociación os invitara a un vermut en la zona del Moli y los que quieran haremos un concurso de tortillas, dando premio a la más original y a la más sabrosa.

La actividad es solamente para socios. Si aún no lo eres, ahora es una buena oportunidad ya que hasta diciembre, la cuota es reducida y es de 15€

Aunque no se prevé que esta salida se masifique, cerraremos inscripciones cuando lleguemos los primeros 30 participantes, así que no te lo pienses dos veces y apúntate ya, ¡te esperamos!

Opciones