Associació Catalana d'Excursionisme Caní | info@acec4turons.org

Sortida benèfica ÉS PER TU


El proper 2 de juliol hem preparat una jornada solidària en benefici de l'ONG ÉS PER TU a Moià. Hi haurà diverses activitats durant tot el dia. Aquesta vegada s'uneixen les nostres passions, els gossos, la muntanya i els infants. Volem ensenyar als més petits a ser solidaris i com tractar als peluts.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ: https://goo.gl/forms/fhkhma53GE1BeVTc2

L'ONG “És per tu”, fa molts anys que porten a Catalunya nens dels pobles més desafavorits per la central nuclear de Chernovill, on la situació de supervivència cada vegada és més difícil. Cada estiu i Nadals els nens passen aquí uns mesos, on se'ls fan les proves mèdiques necessàries per garantir la seva salut, veuen una altra manera de viure, se'ls dóna la oportunitat de conèixer altres llengües i, en alguns casos, beques perquè puguin estudiar i tenir un bon futur. Us deixem la seva página perquè veieu la gran feina que fan allá: http://espertu.grupotp.org/index.php

El dia començarà deixant els cotxes al pàrquing, desprès realitzarem una petita caminada fins arribar al lloc on passarem la resta del dia, i durant el qual realitzarem diferents activitats.
El dia de la sortida està pensat pels nens i pels peluts. Estarem en una ubicació natural, on hi ha una masia reconstruida i un petit riu on poder refresacar-se.

Desde l'ONG ens han fet arribar la necessitat que tenen de farmacioles per enviar a les famílies. Qui vulgui ajudar pot aportar els següents medicaments (sense recepta mèdica): paracetamol
ibuprofeno
benes de diferents tamanys, tirites, gasses estèrils, cotó, esparadrap
topiònic
alcohol
sèrum fisiològic
pinces
També es recollirà material escolar

Donatiu: 5€ per persona que inclou una beguda i un entrepà
Tots els diners recaptats aniran íntegrament a l'ONG.
Aquest any hem decidit fer una activitat diferent, i hem volgut unir les nostres passions, el món del gos, la muntanya i els nens.

Us hi esperem!!!!

 

Opciones