Associació Catalana d'Excursionisme Caní | info@acec4turons.org

SORTIDA EN BENEFICI PROTECTORA ADE


 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ:

https://www.facebook.com/events/1731576560493792/?active_tab=about

Us fem cinc cèntims sobre l'associació amb la que col·laborem aquest mes: Asociación Defensa Equinos ADE

“Som una Associació que lluita per la defensa dels Èquids i petits animals. I això vol dir:

1- La recerca d'una bona vida per a ells.

2- Rescatar del maltractament i donar-los en adopció, proporcionant-los l'oportunitat de viure les seves vides amb persones que els subministrin alimentació, cures i amor.

3- Col·laborar en l'educació dels nens perquè acceptin amb naturalitat que els animals han estat aquí molt abans que nosaltres i mereixen un gran respecte.

4- Seguir lluitant perquè les administracions prenguin, veritablement, les regnes a la Protecció Animal, ocupant-se dels abandonaments i maltractaments en els seus municipis, penalizándolos i contribuint àmpliament amb les Protectores.

 

Actualment alberga uns 180 animals, i encara que van començar sent un Refugi per Èquids, ara alberga moltíssimes espècies diferents que comparteixen el seu hàbitat i conviuen en perfecta harmonia, d'una forma gairebé miraculosa.

Ànecs comparteixen espais amb gossos, gats, oques ... En arribar podem sentir-los dontant la benvinguda amb els seus escandalosos salutacions i, mentre caminem, podem admirar animals pletòrics de vida, ara fora de perill, rescatats d'una vida plena de penúries. D'una manera o altra, aquests animals han arribat al refugi perquè algú es va desfer d'ells, estaven abandonats o patien maltractament i va caldre rescatar-los.

Seguim caminant i, des de dalt, ja podem veure la gran esplanada ... amb cavalls, ponis, burros, porcs, ovelles i cabres, de manera que sents alguna cosa dins teu que et impulsa a anar cap a ells. Un cop els tens davant, la visió és esperançadora. Mirades plenes de pau, vestigis i marques de maltractament que ara estan curats i ja són simples senyals, en animals plens de vida i esperança. Alguns molt majors ja, que s'interrelacionen com si fossin una gran família.”

 

La sortida d’avui la començarem amb una xocolatada, quedarem en el punt d’inici a les 10.00 per escorçar i continuar amb una petita ruta. Al arribar farem una petita gincama i un sorteig de productes per els nostres peluts i qui volgui podrà anar a visitar la protectora i saber de primera mà la situació i ala historia dels animals que estan allà acollits.

 

Donatiu mínim per persona: 5 €

(inclou esmorçar i un billet per la rifa)

(menors de 16 anys el donatiu es de 1€)

 

Farem una ruta de 5 km aprox. apta per a tothom!

https://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=15479483

 

Lloc de trobada diumenge 29/01/2017 a les 10h:

41.7211495. 1.7897319

 

Els beneficis es donaran íntegrament a ADE

 

Els que no pugueu venir, també podeu fer les vostres aportacions directament al compte de ADE:

 

El nº de compte es aquest  Banco de Santander:

ES88-0049-4709-4621-1602-9587

 

Y per si voleu fer altres aportacions:

http://asociaciondefensaequidos.org/web/compranos-pienso/

http://asociaciondefensaequidos.org/web/colabora/

 

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració! Us hi esperem!

Opciones